Cum se comanda

Pentru a plasa comanda online, selectati cantitatea dorita apoi apasati butonul Adauga in cos. Veti fi redirectionat automat catre pagina Cosul de cumparaturi, unde veti vedea produsele adaugate in cos, cantitatea aferenta, precum si costul total al produselor din cos, fara plata transportului.

Cantitatea produselor comandate o puteti modifica schimband numarul din casuta corespunzatoare dupa care apasati butonul  Actualizeaza cantitatile. Apasand butonul Sterge din dreptul fiecarui produs, puteti inlatura produsul din cos. Daca mai doriti sa adaugati si alte produse in cosul de cumparaturi, reveniti pe pagina anterioara, iar daca acesta este comanda dvs finala, apasati butonul Finalizeaza comanda. Indiferent de modalitatea prin intermediul careia doriti sa finalizati comanda, veti fi rugati sa ne furnizati detaliile de facturare – puteti opta pentru facturare pe persoana fizica sau persoana juridica.

 

Tot ce mai ramane de facut este sa selectati modalitatea de plata si modalitatea de livrare, dupa care apasati Trimite.

Dupa trimiterea comenzii in cel mai scurt timp veti fi contactat de un responsabil Wunder Buch care va confirma disponibilitatea produselor si timpul de livrare.

Cumparaturi placute!

Produse

Va recomandam